Onze missie

Bij EnduraVita willen we een positieve impact hebben op het welzijn en de levenskwaliteit van mensen door het aanbieden van hoogwaardige en revolutionaire longevity en anti-aging supplementen. We streven ernaar om mensen te helpen hun veroudering te vertragen en tegelijkertijd hun vitaliteit te vergroten, zodat ze voluit van het leven kunnen genieten, ongeacht hun leeftijd. Met toepassing van wetenschappelijk onderzoek en innovatie, willen we een vertrouwd merk zijn dat bekend staat om zijn effectieve en veilige producten.

 • Hoogwaardige supplementen

  Wij geloven in de kracht van de beste en zuiverste ingrediënten en willen deze daarom inzetten om hoogwaardige supplementen te creëren die de vitaliteit bevorderen en de veroudering op cellulair niveau aanpakken. Met ons streven naar excellentie, transparantie en integriteit in alles wat we doen, willen we het vertrouwen van onze klanten verdienen en behouden.

 • Hoogste kwaliteits- & veiligheidsnormen

  Bij EnduraVita zijn we vastbesloten om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten te gebruiken in onze producten. We houden onszelf verantwoordelijk voor het leveren van resultaten die onze klanten zo positief mogelijk zullen ervaren en van ons mogen verwachten. Onze passie voor gezondheid en welzijn stimuleert ons te luisteren naar de behoeften van onze klanten, om zo aan hun verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen.

 • Educatieve inhoud & persoonlijke advies

  Wij van EnduraVita geloven dat het nastreven van gezondheid en levensduur een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom streven we ernaar om niet alleen kwalitatieve producten aan te bieden, maar ook om onze klanten te voorzien van educatieve inhoud en persoonlijk advies. Wij willen een gemeenschap creëren waar mensen elkaar kunnen ondersteunen en aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen.

 • Partner in het bereiken van een gezonder & beter leven

  Bij EnduraVita zijn we ervan overtuigd dat iedereen de kracht heeft om zijn of haar levensduur en kwaliteit van leven, positief te beïnvloeden. Met onze supplementen en betrokkenheid willen we een partner zijn in het bereiken van een gezonder en beter leven voor onze klanten, zodat ze op hun best kunnen zijn, vandaag en in de toekomst.

De start van EnduraVita

Sinds 2020 verdiep ik mij in de wetenschap achter longevity. Ik ben op zoek gegaan naar manieren om een beter en gezonder leven te leiden, voor nu op dit moment, maar zeker ook voor in de toekomst. Uiteindelijk is mijn doel om zo langzaam mogelijk te verouderen en daarbij zo vitaal, fit en gezond mogelijk te blijven.

Ik probeer hiermee snelle veroudering te vertragen. Daarmee bedoel ik het verlagen van de kans op ernstige ziektes en het vertragen van zowel mentale als fysieke achteruitgang. Op latere leeftijd wil ik zo fit en vitaal zijn mogelijk zijn om maximaal van het leven te genieten. De wetenschap achter longevity en anti-aging laat op steeds meer vlakken zien dat je veroudering kunt vertragen. Naast gezonde voeding, sporten, het verminderen van stress en het verbeteren van slaap, spelen supplementen hierin een cruciale rol om cellulaire veroudering tegen te gaan.

EnduraVita ben ik gestart om vanuit mijn ervaring en expertise, ondersteunt door de wetenschap, effectieve en innovatieve supplementen te ontwikkelen die veroudering tegengaan. Hiermee wil ik iedereen de mogelijkheid bieden, nu en in de toekomst, de beste versie van zichzelf te kunnen zijn.

Marcel van Duijvenbode
Oprichter & CEO EnduraVita

Start nu ook met het toepassen van longevity in jouw dagelijkse routine.